HOFF Potetmel

Smuldrepai med rabarbra

Smuldrepai med rabarbra

Sommerlig smuldrepai med rabarbra som passer perfekt for sene sommerkvelder med gode venner.

Ingredienser

Du trenger:
500 g rabarbra
1 dl sukker
1 ss HOFF Potetmel

Smuldredeig:
1,5 dl hvetemel
2 dl havregryn
4 ss sukker
100 g smør

Sommerlig smuldrepai med rabarbra som passer perfekt for sene sommerkvelder med gode venner. Oppskrift fra matbloggeren SPOON.

 

Slik lager du smuldrepai med rabarbra


 
Sett stekeovnen på 225 grader

1. Skyll rabarbra og del i biter, bland sammen med sukker og potetmelet.
2. Legg over i en ildfast form eller 4 porsjonsformer.
3. Så rører du sammen smuldredeigen; Smuldre sammen smør, hvetemel, havregryn og sukker i en bolle.
4. Strø deigen over rabarbraen og stek i 225 grader i ca 30 min.

Server med vaniljeis eller pisket krem.

 

Lyst på pai til middag?


 
Prøv: Glutenfri pai med grønnkål og poteter