HOFF Potetmel

Istock 000032254474 large

Aldri mer støle muskler etter trening

Det finnes mange ulike årsaker til at man får vondt i musklene. En av de vanligste årsakene er overbelastning av muskler ved trening. Disse smertene er ikke farlige, men kan være svært ubehagelige, og det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal bli kvitt dem.

Du kjenner deg sikkert igjen: Det er søndag formiddag. Du kjenner på kroppen at det er lenge siden du har trent og du klarer såvidt å ta mot til deg og kravler deg ut av sofaen. Du har ikke lyst, men du vet at du bør, og du føler deg fryktelig flink når du omsider kommer deg ut døra, med treningsbagen over skuldra og spillelisten klar på telefonen. Når du da, en hard treningsøkt og en god natts søvn senere, våkner opp med en kropp som føles verre enn den gjorde i sofakroken dagen før, føles livet fryktelig urettferdig.

Vi i HOFF liker ikke urettferdighet. Vi oppfordrer alle til å trene når de selv måtte ønske, uten at stølhet i muskler skal være noen hindring. Derfor har vi følgende råd å komme med: Når musklene begynner å verke, ta frem en pakke HOFF potetmel! Fukt området som gjør vondt med litt vann og gni deretter potetmel på stedet. La potetmelet tørke og gjenta prosessen et par-tre ganger i løpet av et kvarter, før du vasker av det hele. Ikke bare vil muskelsmertene gi seg, huden blir også silkemyk og fin. Kan det bli bedre? God trening!

Svømmer du av og til ute i det fri med badehette? Da bør du ta en titt på denne saken: Badehette + potetmel = sant