HOFF Potetmel

HOFF Potetmel som tørrsjampo

En dårlig hårdag? Potetmel er løsningen

Hva er vel bedre enn produkter som gjør hverdagen enklere? Hår- og hudpleieprodukter som gjør det lettere å få den rette looken ønskes alltid velkommen i toalettmappa. Tørrsjampo er et godt eksempel på et produkt som redder deg når du har dårlig tid eller dårlige hårdager. Men du visste kanskje ikke at flasken med tørrsjampo faktisk kan byttes ut med en pakke HOFF Potetmel?

Det som gjør at så mange elsker tørrsjampoen, er dens evne til å få håret til å se nyvasket ut på 30 sekunder, samtidig som den gir hold til håret hvis du skal krølle det eller sette det opp. En tørrsjampo trekker ut fettstoffene i håret og hodebunnen, og noen dryss med potetmel gir faktisk akkurat samme effekt.

Slik bruker du HOFF Potetmel som tørrsjampo:

Alt du trenger å gjøre for å lage din egen tørrsjampo er å helle Hoff Potetmel i en tom saltbøsse eller et krydderglass for å sikre en enklere påføring i håret. Dryss litt av potetmelet ved hårrøttene, før du masserer og rufser det litt inn med fingrene. Gre deretter gjennom håret for å fordele potetmelet. Har du lyst hår kan du også blande i litt bakepulver i potetmelet, og har du mørkt hår kan du blande i litt kakao.

Hoff Potetmel er altså perfekt å bruke som tørrsjampo når håret ditt ser litt fett ut. Bruk det etter trening, på hyttetur eller på morgenen når du ikke rekker å vaske håret ditt.

Tror du oss ikke? Prøv da vel! Dette er garantert den enkleste måten å løse en dårlig hårdag på.

Les også: Potetmel tar knekken på kvisene