HOFF Potetmel

Det er forskjell på vaffeljern

Dette bør du tenke på før du kjøper nytt vaffeljern.

Det selges 250 000 vaffeljern i Norge. Mange av disse har produsert tusenvis av vafler og gjort en prisverdig innsats på dugnader og loppemarkeder. Allikevel kan det være smart å investere i nytt vaffeljern.

Vaffeljern i dag kan gjøre så mye mer enn bare å steke tradisjonelle vafler. Noen bruker de til å varme opp lefser, andre til å varme opp igjen pommes frites (prøv, det er kjempegodt).

Ting å tenke på

Hvis du velger å benytte vaffeljernet litt mer kreativt er det noen ting du må huske på:

Riller
Det er viktig at rillene har en viss dybde. Dette gir kreative muligheter på tykkere rører.

Justerbart termometer
Ikke alle rører er ferdig på 90 sekunder. Jo tykkere røre/ deig jo bedre er det at temperaturen ikke er for høy og at det kan steke litt lenger. For eksempel hvis du skal lage Rösti poteter eller hashbrowns.

Klikk.no har en testvinner

Et vaffeljern fra Wilfa til under tusenlappen kom klart best ut i test hos klikk.no.
Redaksjonen til Klikk karakteriserte Wilfa WAS623 Bell som: Helt konge! Dette jernet lager vilt store og tykke vaffler. Det lager fine hjerter og steker jevne og crispy vafler kjapt og effektivt.

Vi på HOFF potetmel har ekstra sansen for crispy vafler så dette er musikk i våre ører.

Lag en enkel og klassisk vaffelrøre eller sjokoladevafler.