Smuldrepai med rabarbra
Sommerlig smuldrepai med rabarbra som passer perfekt for sene sommerkvelder med gode venner.
Ingredienser
Du trenger:
500 g rabarbra
1 dl sukker
1 ss HOFF Potetmel
Smuldredeig:
1,5 dl hvetemel
2 dl havregryn
4 ss sukker
100 g smør
Sommerlig smuldrepai med rabarbra som passer perfekt for sene sommerkvelder med gode venner. Oppskrift fra matbloggeren SPOON.
Slik lager du smuldrepai med rabarbra
Sett stekeovnen på 225 grader
1. Skyll rabarbra og del i biter, bland sammen med sukker og potetmelet.
2. Legg over i en ildfast form eller 4 porsjonsformer.
3. Så rører du sammen smuldredeigen; Smuldre sammen smør, hvetemel, havregryn og sukker i en bolle.
4. Strø deigen over rabarbraen og stek i 225 grader i ca 30 min.
Server med vaniljeis eller pisket krem.
Lyst på pai til middag?
Prøv: Glutenfri pai med grønnkål og poteter