Mini frukt-pizza
Disse plettene er superenkle å lage, og kan gjerne lages opp på forhånd og legges i fryseren. Tiner på et øyeblikk!
Ingredienser
Til ca. 10 stk trenger du:
2 egg
50 g sukker
25 g Hoff potetmel
25 g hvetemel
Vaniljekrem (lag selv eller kjøp ferdig)
Diverse frukt og bær
Bruk det du selv måtte like under frukten. Bloggeren som står bak oppskriften, Elin Vatnar Nilsen fra krem.no, liker godt kombinasjonen av vaniljekrem, kakebunn og frukt. Men du kan også bruke en ostekrem (samme type som du bruker på gulrotkake), vanlig pisket krem, mascarponekrem, nugatti, smeltet sjokolade, nøttepålegg, eller et godt syltetøy. Disse mini-kakebunnene kan også lages i stekepanne, men da må du passe på å ikke ha for sterk varme på plata.
Slik gjør du:
- Pisk eggedosis av sukker og romtempererte egg.
- Sikt hvetemel og potetmel. Vendes inn litt etter litt forsiktig med en slikkepott.
- Bruk en skje og legg på små pletter på en plate kledd med bakepapir.
- Stek på 210 grader i 5-7 minutter til minibunnene er gylne.
- Smør på ferdig vaniljekrem og legg på frukt og bær etter ønske.
Oppskriften er laget for HOFF av krem.no.
Prøv også: Festlige pannekaker