HOFF Potetmel

Potetmel mot kviser

Slik bruker du potetmel mot kviser

Bruk potetmel mot kviser og bli kvitt dem i løpet av en kort periode. Slik gjør du for å bekjempe sporadiske kviser som dukker opp når man minst venter det. Noen er mer plaget med uren hud enn andre, og er problemet alvorlig, er det selvsagt best å kontakte hudlege.

Hva er egentlig kviser?

Porene vi naturlig har i huden vår produserer talg, og når disse porene blir tettet igjen, hoper talget seg opp og en kvise dannes. Kort fortalt. Det finnes ulike årsaker til at porer tettes. Overproduksjon av talg er en av dem. Dette skjer gjerne i puberteten, og særlig med gutter, siden det er de mannlige hormonene som gjør at kroppen produserer disse fettstoffene. Kviser er også arvelig.

Det er en myte at man får flere kviser av å spise søtsaker og sjokolade! Du kan derfor trygt spise så mye du vil av for eksempel sjokoladekake. Vi anbefaler oppskriften med det fristende navnet En drøm av en sjokoladekake.

 

Potetmel mot kviser – Slik gjør du

Hva kan HOFF Potetmel gjøre med dette, tenker du kanskje nå. Vel, potetmel kan brukes mot kviser, siden det har egenskapen til å tiltrekke seg fuktighet, og en kvise uten fukt lever ikke lenge. Rådet er å ta en bomullsdott med potetmel på og klappe den forsiktig mot kvisene før du legger deg om kvelden. Dette vil tørke ut talget i porene, og kvisene vil skrumpe inn og forsvinne.

 

Plaget med store porer?

Er man plaget med store porer, som ikke nødvendigvis er tette, kan også potetmel hjelpe. Benytt samme metode og sov med potetmelet på huden, så vil porene tørke ut og krympe. Ulempen med dette tipset er at det blir et forferdelig griseri i senga, så vi anbefaler å ikke bruke de dyreste silkelakene akkurat den natta man skal ta knekken på kvisene med HOFF Potetmel.

 

Les også dette tipset: Ta ferie fra feriemagen med potetmel