Glutenfritt sukkerbrød med potetmel
Her deler vi vår oppskrift på glutenfritt sukkerbrød med potetmel. Sukkerbrødet skal være både høyt og luftig.
Ingredienser
Ingredienser til glutenfritt sukkerbrød
2 dl sukker
4 egg
1 1/2 dl glutenfri fin kakemiks
1 dl potetmel
1 1/2 ts bakepulver
Slik lager du glutenfritt sukkerbrød med potetmel:
1. Sett ovnen på 160 grader.
2. Smør en springform (24 cm) eller dekk formen med bakepapir
3. Pisk egg og sukker til eggedosis, før du sikter potetmelet, kakemiksen og bakepulveret inn i eggedosisen. Vend inn med en slikkepott.
4. Stek kaken nederst i ovnen i cirka 30 – 40 minutter.
Tips! Husk at sukkerbrød gjerne kan lages dagen før du skal bruke det. Det kan også lages flere uker før det skal brukes så lenge du pakker det godt inn og legger det i fryseren.
For deg som ikke må velge glutenfritt les vår oppskrift om sukkerbrød med hvetemel.